Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet

Következő eseményünk:

Egyetemisták
Találkozója

Időpont: október 13–15.

Helyszín: Bogártelke

Időpont: 

Helyszín: Kolozsvár

Rendezvényeink

ArtZ – Összművészeti találkozó

2023. augusztus 3–7., Nagyajta

Az ArtZ, az ODFIE legfiatalabb rendezvényeként alkalmat teremt az egyletes korú fiataloknak képességeik felfedésére és megmutatására, a szárnypróbálgatásra, vagy ahogy magunk között mondanánk, hogy bátran vállaljuk mindazt, ami minket meghatároz.

ODFIE Mamut körút
Mamut körút

2023. április 13–16., Erdély szerte

A Mamut körút során 3 kisbusznyi egyletes indul útra Erdély-szerte, hogy meglátogassa 6 unitárius egyházkör fiókegyleteit. Egyúttal újult erőt visz hozzájuk és közben hirdeti a nagy, nyári rendezvényeinket.

ODFIE Ifjúsági Napok

ODFIóka

2023. augusztus 28–30., Székelykeresztúr

Az ODFIóka a szórakozáson, kikapcsolódáson túl a babzsákokon elhangzott beszélgetések által hoz közelebb egymáshoz. A hely, ahol bekapcsolódhatsz, új barátokra találhatsz.

Unitárius Ifjúsági Konferencia

2023. november 17–19.

Az UIK sokrétű lehetőséggel várja az egyleteseket. Az ifjúsági élet köré tematizált tudományos előadások mellett stratégiaépítésre, valamint csoportdinamikai foglalkozásokra is számíthatnak a résztvevők. Mindezeket kiválóan fogja össze a vallásos identitástudat formálása.

ODFIE Omnium
OMNIUM – ODFIE sportolimpia

2023. június 9–11., Tusnádfürdő

Az ODFIE nyárindító rendezvénye megmozgat, összehangol és egy tökéletes lezárása a sulis évnek, kezdése az ODFIE-s nyárnak.

ODFIE Év egylete vetélkedő
Az Év Egylete vetélkedő

2023. április 13-tól!

Az Év Egylete vetélkedő egy hosszabb periódust átívelő, változatos feladatokból álló kihívás a fiókegyletek számára. Célja az egyleti tevékenységek színesebbé tétele.

Közös Utakon – ifjúsági istentiszteletes körút

2023. május 12–14., Erdély szerte
2023. november 24–26.

A Közös utakon ifjúsági istentiszteletes körút az a rendezvény, ahol három nap alatt hat templomban, alternatív formában, fiatalosan keressük a kapcsolódást Istennel, egymással és önmagunkkal. Sok száz szív együtt dobbanása, és sok egyéni vallomás válasza kérdéseinkre.

ODFIE Egyetemista találkozó
Egyetemista találkozó

2023. október 13–15.

Évről-évre összegyűjtjük Erdély egyetemista és fiatal felnőtt egyleteseit, hogy teret adjunk újra találkozni, hogy megerősítsük, ebben a közösségben mindig otthonra, barátokra, felejthetetlen élményekre találtok.

ODFIE gála
ODFIE évzáró gála

2023. december 8., Kolozsvár

Az ODFIE évzáró gáláján megköszönjük munkatársaink, önkénteseink és támogatóink áldozatos munkáját, hálát adva közösen az eltelt év tevékenységeiért.

Megkérdeztük:

Neked melyik a kedvenc ODFIE-s rendezvényed?