artz_j
Zene
mate
simkam

Koordinátorok

Simó Kamilla
0745708923
simkamilla@yahoo.com

Isztojka Máté
0753906770
mateisztojka1234@gmail.comHa a te világod a dallamokban, rímekben rejtőzik, akkor itt az idő, hogy megmutasd magad nagyszínpadon, közönség előtt is!


A zene sokrétű, ennek értelmében jelentkezhetsz könnyűzenei kategóriába, ahol lehetőséged lesz előadni kedvenc dalaidat, saját szerzeményeidet, viszont ha inkább a klasszikus zene fele húz a szíved, akkor se búslakodj, hiszen ebben a műfajban is lesz lehetőséged megmérettetni magadat. Mindkét kategórián belül várjuk egyéni vagy akár csapatok/zenekarok nevezését.

Az előadásokat szakmai zsűri fogja elbírálni, a ti feladatotok csupán az, hogy versenyzőnként készüljetek 2 produkcióval, amire 3-3 perc áll rendelkezésetekre. Amit hoznotok kell az a jó kedvetek, motivációtok, alkotási vágyatok, illetve a zenei alapot, amit vagy saját magatoknak, hangszerek segítségével oldotok meg, vagy pedig mp3 formátumban hoztok adathordozón. Legyetek bátrak, merészek, lépjetek ki a komfortzónátokból és mutassátok meg, hogy milyen tehetséges fiatalok vagytok! Röviden, legyetek jó ArtZok!Regisztrálok a kategóriában!