artz_j
Szabályzat


ArtZ – 4. ODFIE Összművészeti Találkozó

2023. augusztus 3–7., Nagyajta

Tábori szabályzat


A tábori szabályok minden résztvevőre érvényesek.

Az Összművészeti Találkozón csak az vehet részt, aki vállalja, hogy ezeknek az előírásoknak eleget tesz, a regisztrációval pedig jelzi, hogy ezeket elfogadja. A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!

A regisztráció történhet előzetesen, online. Azok, akik ezt elmulasztják, a rendezvény helyszínén is bejelentkezhetnek.A versenyzők számára azonban kötelező az előzetes bejelentkezés.

Bejelentkezési díjak: a versenyzők számára 150 lej, a műélvezők számára pedig 200 lej.
A regisztrálást karszalag igazolja. A táborban a résztvevők kizárólag ezen karszalag viselésével tartózkodhatnak.

A résztvevők elszállásolása sátrakban történik. Más jellegű szálláshelyet nincs módunkban biztosítani. Arra kérjük a fiatalokat, hogy ne feledjék otthon a sátrat, hálózsákot, meleg ruhát.

A rendezvényen az Erdély Mentőcsoport és Vöröskereszt elsősegély sátra állandó jelleggel áll majd a résztvevők rendelkezésére. A táborba hozott értékekért (óra, ékszer, laptop, telefon, készpénz stb.) a táborozó felel, azokért felelősséget nem vállalunk.

A tábor területén, a rendezvény helyszínein tudatmódosító szerek fogyasztása szigorúan tilos. A rendezvény teljes időtartama alatt biztonsági felügyelet zajlik. A biztonságért felelős szervezők láthatósági mellényt viselnek. Feladatuk a táborlakók védelme, és a szabályok betartásának felügyelete. Amennyiben ez utóbbi esetében kihágás történik, büntetést nem róhatnak a résztvevőre.

A szabályok megszegése esetén a szervezők együttesen döntenek az esetleges büntetésről, amely lehet részleges vagy teljes kizárás a táborban való további részvételből.

Minden 18 év alatti résztvevő köteles magával hozni a későbbiekben előzetesen kitöltött szülői nyilatkozatot.
Minden 18 év feletti résztvevő köteles magával hozni a későbbiekben előzetesen kitöltött nyilatkozatot.

A szervezők fenntartják a program változtatásának jogát.