artz_5@4x
Képzőművészet
hincs

Koordinátor

Hincs Anita-Blanka
0752140410
anitablanka@yahoo.com


Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos szerepet játszanak a kiállítások a művészek életében. Most itt az alkalom, hogy megmutasd, te mire vagy képes!


Egy egyedülálló képzőművészeti élményre hívunk, ahol lehetőséged nyílik bemutatni alkotásaidat és összemérni magad a többiekkel. A kategóriában 2+1 alkotással nevezhetsz.


Két műved szabadon választott, míg a harmadik egy tájkép legyen. Lehetnek ezek festmények, grafikus munkák, szobrok – a választás a tiéd! Ha a képzőművészet más ágazataiban nyilvánulsz meg, az is értékelve lesz.


Az első nap például közösen dolgozunk majd egy ilyen projekten. Elsajátítjuk a Land Art fogalmát, ami mély kapcsolatot teremt a természet és az ember között. Ösztönöz a környezet védelmére és az ökológiai tudatosságra, miközben lenyűgöző, helyspecifikus alkotásokkal gazdagítja a tájat.


A rendezvény során a további műhelymunkákon is szakértők irányításával lesz foglalkozás, ahol garantált a jó hangulat. A kiállítás megszervezését és lebonyolítását a szervezők végzik, de ha szeretnél tapasztalatot gyűjteni, innen is elleshetsz technikákat. A rendezvény alatt lehetőséged lesz beszélgetni a zsűri tagjaival, művészekkel és a műhelymunkák vezetőivel.


Ez egy jó lehetőség arra, hogy látásmódodat másokkal is megoszd, inspirációt szerezz, fejlődj és új személyes és szakmai kapcsolatokra tegyél szert.


Regisztrálok a kategóriában!