artz_j
Fotó–film
lorinczi_zsofia

Koordinátor

Lőrinczi Zsófia
0740816114
lorincizsofia@yahoo.com


"A fotográfia időutazás: a pillanat művészete"


Ez a kategória összehozza a fotózást és a filmművészetet, melyekben szabadon és kreatívan fejezhetitek ki önmagatok. Egyedi pillanatok megörökítése, saját történetek megjelenítése - mindez egy dinamikus és inspiráló teret teremt a kreativitás és tehetség bemutatására. Az előző évekhez képest a fotó kategóriát idén fotó–filmmé bővítettük, hogy a filmes világba is betekintést nyerhessetek.


A fényképeket nem kell előzetesen beküldeni, hanem a rendezvényen fogják a jelentkezők elkészíteni. Úgy fog ez történni, hogy szakértő fotós  műhelymunkákon fogja közölni a témaköröket, amelyekben fotózni lehet, tippeket és tanácsokat adva ehhez.


Nem szükséges fényképezőgép, telefonnal és lelkesedéssel is lehet nagyon jó fényképeket készíteni. Viszont bármivel jelentkeztek, az legyen kéznél és feltöltve. A szakértő a rendezvény teljes ideje alatt, a műhelymunkákon kívül is rendelkezésetekre áll, lehet tőle kérdezni, segítséget kérni.


A film kategóriába jelentkezők azonban egy előre elkészített kisfilmet kell beküldjenek, melynek a témája idén az idő lesz.

Az elkészült kisfilmeket a lorincizsofia@yahoo.com címre kell elküldenetek július 30-ig, ezek hossza minimum 1, maximum 3 perc lehet.


A témát bármilyen formában értelmezhetitek, sőt a film időkezelésének kísérletezési lehetősége is rátok van bízva (itt arra kell gondolni, hogy hogyan van bemutatva a történet, gyors vagy lassú, kihagyásos, visszafelé elmesélt történet, több síkon zajló történet stb.)


Regisztrálok a kategóriában!