Unitárius Diákotthon Kolozsvár

Végeztél a középiskolával? Sikeres érettségi diplomával rendelkezel? Kirepülsz az Életbe? Az egyetemisták Fellegvárába? A kincses Kolozsvárra? És nem tudod hol fogod ősztől álomra hajtani a fejed? Szeretnél egy igazi otthont, egy jó társaságot, kedvező körülményeket? Akkor ne késlekedj, jelentkezz a kolozsvári Unitárius Diákotthonba 2015. július 24-ig és így nemcsak hogy jó helyen leszel, de a szüleid is nyugodtabban engednek elröppenni hazulról.

 

A Magyar Unitárius Egyház hivatalos körlevele:

 

"Egyházközségnek, székhelyén

 

Körlevél egyetemi hallgatóknak (lányok és fiúk) a kolozsvári Unitárius Diákotthonba való felvételéhez

 

Tisztelendő Lelkész Atyánkfia!


Jelen körlevéllel pályázatot hirdetünk egyetemi hallgatók számára a kolozsvári Unitárius Diákotthonba való felvételhez, a 2015–2016-os tanév idejére.


A felvétel a csatolt űrlap és annak mellékletei kiértékelése alapján történik. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a hiánytalanul kitöltött és mindkét melléklettel ellátott űrlapok minősülnek érvényes pályázatnak. Kérjük, hogy az űrlapot másolja le és ossza szét egyházközsége érdeklődő egyetemi hallgatói között. Jelentkezés esetén a kitöltött űrlapot és a családi jövedelemről szóló igazolást vegye át, csatoljon hozzá egyházi ajánlást, és az iratokat postai vagy kézi úton juttassa el a főhatósági hivatalba f. év július 24-i határidővel. A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott.


Megjegyzés: a bentlakási élet közösségi vonatkozásainak erősítése azt kívánja, hogy minden korábbi bentlakó új pályázatot nyújtson be, a fenti feltételeknek megfelelően. A pályázatok előzetes minősítése után a felvételre javasoltakkal személyes beszélgetésre kerül sor annak érdekében, hogy a megfelelő jelentkezők juthassanak bentlakási helyhez.

 

Kolozsvár, 2015. június 8.    

Atyafiságos üdvözlettel,


Bálint Benczédi Ferenc püspök

Bálint Róbert Zoltán előadó-tanácsos"