Unitárius Egyetemi Bentlakás - Kolozsvár

Végeztél a középiskolával? Sikeres érettségi diplomával rendelkezel? Kirepülsz az Életbe? Az egyetemisták Fellegvárába? A kincses Kolozsvárra? És nem tudod hol fogod ősztől álomra hajtani a fejed? Akkor ne késlekedj, jelentkezz a kolozsvári Unitárius Diákotthonba 2019. július 31-ig és így nemcsak hogy jó helyen leszel, de a szüleid is nyugodtabban engednek elröppenni hazulról.

 

A Magyar Unitárius Egyház hivatalos körlevele:

 

Iktatószám: 637/2019

Egyházközségnek, székhelyén

 

Tisztelendő Lelkész Atyánkfia!

 

            Jelen körlevéllel pályázatot hirdetünk egyetemi hallgatók számára a Magyar Unitárius Egyház kolozsvári Egyetemi Bentlakásába való felvételhez, a 2019–2020-as tanév idejére.

           

          A felvétel a csatolt űrlap és mellékletei kiértékelése alapján történik. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a hiánytalanul kitöltött és mindkét melléklettel ellátott űrlapok minősülnek érvényes pályázatnak. Kérjük, hogy az űrlapot juttassa el egyházközsége érdeklődő egyetemi hallgatóihoz.

           

            Jelentkezés esetén a kitöltött űrlapot – a családi jövedelemről szóló igazolással és egyházi ajánlással együtt – postai vagy kézi úton kell eljuttatni a Főhatósági Hivatalba f. év július 31-i határidővel.

           

Megjegyzés: A bentlakási élet közösségi vonatkozásainak erősítése azt kívánja, hogy minden korábbi bentlakó új pályázatot nyújtson be, a fenti feltételeknek megfelelően.

 

Kolozsvár, 2019. május 17.

Atyafiságos üdvözlettel,


Gyerő Dávid, főjegyző

Bálint Róbert Zoltán, előadó-tanácsos