Unitárius Diákotthon Kolozsvár

Végeztél a középiskolával? Sikeres érettségi diplomával rendelkezel? Kirepülsz az Életbe? Az egyetemisták Fellegvárába? A kincses Kolozsvárra? És nem tudod hol fogod ősztől álomra hajtani a fejed? Akkor ne késlekedj, jelentkezz a kolozsvári Unitárius Diákotthonba 2017. július 28-ig és így nemcsak hogy jó helyen leszel, de a szüleid is nyugodtabban engednek elröppenni hazulról.

 

A Magyar Unitárius Egyház hivatalos körlevele:

 

"Egyházközségnek, székhelyén

 

Körlevél egyetemi hallgatóknak (lányok és fiúk) a kolozsvári Unitárius Diákotthonba való felvételéhez

 

Tisztelendő Lelkész Atyánkfia!


Jelen körlevéllel pályázatot hirdetünk egyetemi hallgatók számára a kolozsvári Unitárius Diákotthonba való felvételhez, a 2017–2018-as tanév idejére.


A felvétel a csatolt űrlap és annak mellékletei kiértékelése alapján történik. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a hiánytalanul kitöltött és mindkét melléklettel ellátott űrlapok minősülnek érvényes pályázatnak. Kérjük, hogy az űrlapot másolja le és ossza szét egyházközsége érdeklődő egyetemi hallgatói között. Jelentkezés esetén a kitöltött űrlapot és a családi jövedelemről szóló igazolást vegye át, csatoljon hozzá egyházi ajánlást, és az iratokat postai vagy kézi úton juttassa el a főhatósági hivatalba f. év július 28-i határidővel. A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott.


Megjegyzés: a bentlakási élet közösségi vonatkozásainak erősítése azt kívánja, hogy minden korábbi bentlakó új pályázatot nyújtson be, a fenti feltételeknek megfelelően. 

 

Kolozsvár, 2017. június 9.    

Atyafiságos üdvözlettel,


Gyerő Dávid, főjegyző

Bálint Róbert Zoltán, előadó-tanácsos